Információk
Újra visszatértem - jippijáé -, tehát létezem. És azt hiszem a sokadik blogom után végre megállapodok ezen a szent helyen. 
A The Gang of Angels azért jött létre, hogy szórakoztasson benneteket az író beteges, ám mégis világos elméjének szüleményeivel. Ezen kívül ha kell, kritikaírást is elvállalok. 
A blog többnyire általam írt regényekkel, cikkekkel foglalkozik, köztük a Louxiterrel is, amit annyira szerettetek egy jó páran, és nektek innen is hálás vagyok, hogy még mindig itt vagytok velem. 

Cím: T.G.A - The Gang of Angels
Téma: ami éppen van, tehát körülbelül minden. Ha többet szeretnél tudni az itt folyó dolgokról, katt a "Tartalom" menüpontra!
Szerkesztő/Író: Nadin. Ha többet meg akarsz tudni, katt a "Rólam" menüpontra!
Email: tingernadin99@gmail.com
Nyitás: 2020. május 27.
Zárás: nem tervezettA jogokról


• A történetek szereplői teljes mértékben kitaláltak, de előfordulhat köztük sztár is, tartalmilag bármilyen hasonlóság előfordulhat a való világgal, ezekért felelősséget nem vállalok! A szereplők személyisége az én személyiségemből is kap egy keveset.
• Minden tartalom az én beteg agyamból származik, sokszorosítása, másolása engedély nélkül következményeket von maga után. Ha nem én általam íródott történet kerül fel az oldalra, az jelezve lesz! Továbbá az is az én, illetve az író tulajdona, ellopni tilos.
• A bejegyzésekben előfordulhatnak trágár, obszcén, durva kifejezések, 18+-as jelenetek. Ezekért szintén nem vállalok felelősséget!
• A dalok, videók a youtube, a képek a google kereső, a We♥It, a Tumblr és a Pinterest tulajdonát képezik. Az idézetek pedig a Citatum oldalról származnak. 
• Minden jog a szerzőt/szerzőket - azaz jómagam és a leendő társaimat - illeti.
• A könyvborító, kinézet szintén az író/készítő, valamint a DeviantArt tulajdona. Letölteni, elvinni csak szerzői engedéllyel lehetséges.
• A csere lehetősége természetesen adott az oldalon a chat modulban, viszont kérlek, a trágár beszédet kerüld az oldal teljes területén. Az írásaimat nem kell szeretni, sem olvasni, hisz senki nem kényszerít erre. Tehát, ha nem tudod normális hangnemben közölni a véleményedet, kérlek, fordíts hátat a történetemnek! Valamint az esetleges e-mail-ben érkező becsmérlő, trágár levelekre nem vagyok hajlandó válaszolni. Ha még is előfordulna, akkor te fogsz pórul járni, hidd el, jobb, ha megtartjuk a tisztes távolságot. Köszönöm!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése